Blue Amigo nieuwe Partner Feyenoord

Blue Amigo nieuwe Partner Feyenoord

Feyenoord en Blue Amigo gaan een Partnership met elkaar aan. De overeenkomst tussen beide partijen is per direct van kracht. Beide partijen zetten hun handtekening onder een verbintenis voor drieënhalf jaar.

Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord, toont zich tevreden met het kersverse partnership. ‘Blue Amigo is een nieuwe naam in de nautische markt en heeft ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. De naam Blue Amigo moet bekend worden in Nederland en hier kunnen wij hen natuurlijk uitstekend bij helpen. Het is mooi om te zien dat ze in deze financieel lastige tijd instappen bij Feyenoord. Dit toont ook aan dat er veel vertrouwen is in onze werkwijze,’ aldus van Dijk.

Ook Maurice Swets, CEO van Blue Amigo, is trots op het Partnership. ‘Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Onze cultuur sluit goed aan op die van Feyenoord. Daarnaast zijn Rotterdam en Feyenoord verbonden met het water. Net als wij. De komende jaren gaan wij hand-in-hand en daar kijken we enorm naar uit.’

Blue Amigo is actief in de nautische wereld en biedt diverse dienstverleningen over water aan. Zo ondersteunen ze nautische operaties met patrouilleschepen, bedienen ze bruggen en sluizen, zetten specialisten in voor de binnenvaart en vervoeren personen over water met veerdiensten en waterbussen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties