Bijlow en Malacia naar EK Onder 21; Geertruida valt af

Bijlow en Malacia naar EK Onder 21; Geertruida valt af

Justin Bijlow en Tyrell Malacia zijn opgenomen in de definitieve selectie van Nederland Onder 21. Zij gaan met Jong Oranje naar het EK Onder 21, dat eind deze maand van start gaat. Lutsharel Geertruida zat in de voorselectie, maar heeft de uiteindelijke selectie van bondscoach Erwin van de Looi niet gehaald.

Het EK Onder 21 begint eind deze maand en wordt gespeeld in Hongarije en Slovenië. Op woensdag 24 maart trapt Jong Oranje af tegen Roemenië, op zaterdag 27 maart speelt het tegen Duitsland en op dinsdag 30 maart wacht gastland Hongarije. De knock-outfae wordt twee maanden later gespeeld, van 31 mei tot en met 6 juni.

Geertruida speelde nog geen enkele interland namens Oranje Onder 21, maar kwam daar nu door het uitstekende seizoen dat hij doormaakt wel voor in aanmerking. De verdediger scoorde dit seizoen al acht keer in alle competities en gaf twee assists. In september én in januari werd hij door de Eredivisie op basis van zijn statistieken aangewezen als U21 Speler van de Maand.

Lees meer over
Tyrell Malacia Justin Bijlow Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties