Kieft: ''Ik hoop van harte dat ze Europees voetbal halen''

Kieft: ''Ik hoop van harte dat ze Europees voetbal halen''

Het is algemeen bekend dat Feyenoord niet veel geld te besteden heeft. De club moet het vaak doen met transfervrije of gehuurde spelers en door de coronacrisis is dat niet minder geworden. Oud-voetballer en analist Wim Kieft hoopt dat Feyenoord dit seizoen nog Europees voetbal haalt.

''Dat team wordt maar niet beter'', begint Kieft in Koffie met Kieft bij Veronica Inside. ''Ik hoop van harte dat ze Europees voetbal gaan halen. Dat meen ik serieus. Het zal nog een hele weg zijn, want tweede worden ze niet en de beker winnen kan ook niet meer. Het is zo’n grote club met een enorme historie. Verdomme man, er zit gewoon geen geld. Volgend seizoen moet er ook een inhaalslag worden gemaakt met een nieuwe trainer. Het zal nog een heel karwei gaan worden. Bij Feyenoord heb ik altijd wel zoiets van: 'daar heb ik wel een zwak voor'.''

Kieft blikt ook vooruit op de topper van zondag. ''Die wint PSV denk ik. Ze hebben daar nu een spits lopen die er geen een meer maakt en de andere spits maakt er twee per wedstrijd. Dat doet Zahavi toch goed. Ik vind het geen ideale combinatie. Die Malen is echt een heel groot talent. Zahavi staat de hele dag met z’n armen in de lucht om de bal te vragen. Die doet het wel aardig, toch?'', sluit Kieft af.

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties