''Senesi is een speler die we niet hoeven aan te bieden''

''Senesi is een speler die we niet hoeven aan te bieden''

Stefano Antonelli is een van de belangenbehartigers van Marcos Senesi. De Argentijn werd afgelopen zomer in verband gebracht met diverse clubs en ook in de winterstop waren er geruchten over een mogelijk vertrek. Clubs uit het buitenland blijven Senesi aandachtig volgen.

"Senesi? Het afgelopen seizoen werd hij uitgeroepen tot beste speler in de Eredivisie, een competitie waar veel grote kampioenen zijn opgegroeid. Er wordt veel over hem gesproken en hij spreekt veel teams aan omdat hij een moderne, opbouwende centrale verdediger is. Hij is een heel belangrijke speler'', zo vertelt Antonelli in gesprek met Radio Marte, geciteerd door VoetbalPrimeur.

"Hij is een speler die we niet hoeven aan te bieden, wij worden gebeld", vervolgt Antonelli. "Maar het is pas maart, de competities moeten nog worden beslist en er kan nog veel veranderen. Duitsland heeft ook drie, vier grote clubs die veel geld hebben en erg attent zijn op Senesi. Ik wil Milan en Bayern München niet beledigen, maar als we nu een rangschikking maken gebaseerd op het verlangen, perspectief en betrokkenheid, dan staat Napoli bovenaan.''

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties