''PSV is vaak banger voor Feyenoord dan andersom''

''PSV is vaak banger voor Feyenoord dan andersom''

Feyenoord doet het vaak goed tegen PSV en hoopt ook dit weekend op drie punten. De Rotterdammers wonnen eind januari met 3-1 van de Eindhovenaren in De Kuip. De ploeg van Dick Advocaat speelde vooral de eerst helft sterk en hoopt dit ook zondag te kunnen laten zien.

"PSV staat boven Feyenoord op de ranglijst, maar het recente verleden wijst uit dat PSV vaak banger is voor Feyenoord, dan andersom," vertelt Sinclair Bischop in de podcast van RTV Rijnmond. "Vooral in De Kuip, maar ook in Eindhoven heeft PSV het al jarenlang moeilijk met Feyenoord. De Rotterdammers liggen ze gewoon niet en als ze al winnen gaat het nooit makkelijk."

PSV is op basis van de ranglijst zondag de favoriet, maar Feyenoord-watcher Dennis van Eersel ziet mogelijkheden. "Ik zeg al het hele seizoen dat, net als Feyenoord, ook PSV een labiele indruk maakt. Het elftal toont vaak twee gezichten. Tegen dit PSV ben je als Feyenoord nooit kansloos. Er liggen altijd kansen, dat is zeker."

Lees meer over
De Kuip PSV Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties