'Slot wil Geertruida naar het centrum van de verdediging'

'Slot wil Geertruida naar het centrum van de verdediging'

Arne Slot is achter de schermen al druk bezig met de selectie van volgend seizoen. De aanstaande Feyenoord trainer spreekt niet alleen met spelers van de huidige selectie, maar polst ook spelers om te zien of zij de overstap naar de Rotterdammers willen maken. Schrijver Michel van Egmond heeft zo zijn bedenkingen.

"Dat is toch ook een man die zijn systeem heilig verklaart en vindt dat de spelers zich daaraan moeten aanpassen?", aldus Van Egmond in de Dick Voormekaar podcast. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam: "Dat gaat Slot ook doen. Hij wil ook een ander type middenvelder dat Feyenoord niet heeft. Zo'n Guus Til-achtige lopende 10 wil hij hebben. En Lutsharel Geertruida naar het centrum van de verdediging."

"Van agenten heb ik gehoord dat Arne Slot al bezig is met het selectiebeleid van volgend seizoen", zo vervolgt Krabbendam. "Hij is in beweging gekomen. Hij heeft met spelers uit de selectie gesproken, maar ook met spelers die hij eventueel zou willen hebben." Al voorziet de Feyenoord watcher daar wel wat problemen. "Ook al is het Slot, op een gegeven moment vragen spelers toch 'wat schuift dat?'"

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties