Kraay en Derksen eensgezind: ''Viergever gratis ophalen''

Kraay en Derksen eensgezind: ''Viergever gratis ophalen''

Feyenoord heeft niet de middelen om aankomende zomer fors te investeren in de selectie. De Rotterdammers moeten het daarom wederom doen met transfervrije aankopen en kijken of er een mogelijkheid is om een speler te huren. Hans Kraay jr. tipt de stadionclub met een opmerkelijke naam.

''Feyenoord heeft geen geld, dus dan moet je creatief zijn. Je hebt al een goede rechter centrale verdediger in huis met Geertruida, die is snel en kan goed koppen. Je moet er dan nog een naast hebben, want Senesi moet je deze zomer verkopen. Ik zou dan Nick Viergever gratis en voor niks ophalen bij PSV'', zo vertelt Kraay.

De analist krijgt bijval van Johan Derksen in het praatprogramma Veronica Inside. ''Hij speelt goed bij PSV. Als hij invalt doet hij het beter dan de gasten die er normaal staan.'' Kraay vult aan. ''Dan heb je wel een duo dat snelheid heeft: ervaring en een jonge jongen.''

Lees meer over
PSV Johan Derksen Lutsharel Geertruida Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties