Topper tegen PSV gefloten door Nijhuis

Topper tegen PSV gefloten door Nijhuis

De topper van aanstaande zondag tussen PSV en Feyenoord staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Hij neemt grensrechters Charl Schaap en Rogier Honig en vierde man Sander van der Eijk mee naar Eindhoven. Dennis Higler is de VAR, geassisteerd door Erik Kleinjan.

Nijhuis had dit seizoen drie keer eerder de leiding over een wedstrijd van de Rotterdammers. Dat waren beide ontmoetingen met PEC Zwolle (0-2 in Zwolle en 1-0 in De Kuip) en de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-1). In de zeventien Eredivisiewedstrijden die Nijhuis onder zijn hoede had trok hij slechts 21 keer geel en één keer rood. Zeven keer legde hij de bal op de stip.

Feyenoord neemt het zondag om 14:30 uur op tegen PSV. De Eindhovenaren staan tweede met op dit moment acht punten meer dan de ploeg van Dick Advocaat. De eerdere ontmoeting in De Kuip eindigde in een 3-1 overwinning voor Feyenoord.

Lees meer over
De Kuip PSV FC Utrecht Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties