Van Hanegem: ''Zo werkte het vaak bij Feyenoord''

Van Hanegem: ''Zo werkte het vaak bij Feyenoord''

Jens Toornstra speelde een goede wedstrijd tegen VVV-Venlo en was belangrijk voor Feyenoord. De middenvelder scoorde twee keer in de 6-0 gewonnen wedstrijd van de Rotterdammers. Na de wedstrijd gingen geluiden dat Toornstra snel een nieuw contract moet tekenen. Willem van Hanegem gaat niet hier in mee en bekijkt het breder.

''Bij het tekenen van een contract moet je sowieso niet te impulsief zijn. Ook als club niet'', vertelt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad. ''Jens Toornstra deed het zaterdag goed tegen VVV. Dan hoor ik weer overal dat Feyenoord nog jaren met hem door moet. Zo werkte het vaak bij Feyenoord. Een paar goede wedstrijden en hup, een prachtig nieuw contract. Denk aan Kornejev, Van der Heijden, Biseswar en Achahbar.

''Ik weet ook wel dat Toornstra veel meer heeft betekend voor Feyenoord dan die vier gasten, ik ben niet gek. Maar Toornstra ligt nog een jaar vast, is 33 jaar als dat contract afloopt en een paar weken geleden vond ik óók hem gewoon door het ijs zakken, samen met de rest van de ploeg'', zo sluit Van Hanegem af in zijn column.

Lees meer over
Jens Toornstra Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties