Advocaat: ''Ik wil niet liegen over Pratto''

Advocaat: ''Ik wil niet liegen over Pratto''

Lucas Pratto werd aan het begin van januari gehuurd van River Plate om de spitspositie te versterken met het oog op de zware januari maand vol met topwedstrijden. De Argentijn begon nog aardig tegen Sparta, maar raakte al snel uit beeld. Deze week werd bekend dat de spits naar verluidt alweer terug naar Argentinië mocht.

''Pratto terug naar Argentinië? Hij kan en mag niet terug door corona'', begint Advocaat op de persconferentie. ''Of hij terug mag? Daar hebben we het niet over gehad. Er was iets dat hij eventueel terug kon naar een club. Of ik daar niet onwelwillend tegenover stond? Nee, ik wil niet liegen. Het komt ook omdat Bozenik eerder terug was dan we verwacht hadden. Hij is nog niet mislukt, ook dat kan je pas aan het einde van het seizoen zeggen. Als hij er in de komende wedstrijd twee inschiet is het opeens weer een fantastische aankoop voor dat geld.''

''Het feit dat hij in principe van mij mocht gaan heeft niks met vertrouwen te maken. Dat heeft ook mede te maken door het feit dat Bozenik weer fit is. Hij is twintig jaar en gaat hier waarschijnlijk volgend jaar in de spits spelen. Dan kies je misschien eerder voor Bozenik dan voor Pratto. Die moet je nog niet afschrijven, waarom zou je dat doen?'', sluit Advocaat af.

Lees meer over
Dick Advocaat Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties