AD: Feyenoord gaf Pratto toestemming om terug te keren

AD: Feyenoord gaf Pratto toestemming om terug te keren

Lucas Pratto komt niet meer voor in de plannen van Dick Advocaat. De Argentijn heeft daarom recent toestemming gekregen om terug te keren naar River Plate, maar volgens het Algemeen Dagblad was het niet eenvoudig om de overstap te maken naar zijn club.

De krant meldt dat Pratto daarom voorlopig bij Feyenoord blijft en zijn rol als bankzitter accepteert. ''Zes wedstrijden zonder speeltijd, een volledig anonieme bijrol, maar de spits ondergaat gedwee zijn lot'', is de pijnlijke conclusie van de mislukte huurtransfer.

Dick Advocaat gaf vorige week nog aan een gesprek gehad te hebben met Pratto: ''Of hij gelukkig is in Rotterdam? Misschien moet ik eens een arm om hem heen slaan. Ik heb deze week een gesprek gehad met Pratto en hij heeft het naar zijn zin. Hij weet zelf ook dat hij meer moet presteren. Spelers zijn niet dom hé. Die weten heus wel wat ze moeten doen.''

Lees meer over
Dick Advocaat Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties