Kein Geloel: ''Misschien moet Gio eens met Advocaat koffie gaan drinken''

dinsdag 2 maart 2021 07:15 30.835 keer bekeken 96 reacties Pro Shots

Welgeteld één punt hielden we over aan de confrontaties in Groningen en Alkmaar. En dus is er weinig om positief over te zijn. Europees voetbal is een absolute must, maar als we zo voor de dag blijven komen, is het een utopie dat we dat gaan halen.

De gevaarlijke excuses liggen op de loer, zoals dat we gewoon niet goed genoeg zijn of dat dit nu eenmaal bij Feyenoord hoort. Van dat laatste label moeten we sowieso zo snel mogelijk af, maar de vraag is vooral: wat kunnen we nog doen om ervoor te zorgen dat we alsnog Europees voetbal gaan halen? In ieder geval niet dit seizoen al afschrijven.

In de 192ste aflevering van Kein Geloel bespreken Johan, Rob en Wesley de (on)mogelijkheden om zoveel mogelijk van dit seizoen te redden. Want is de eerlijke vraag al überhaupt door Arnesen aan Advocaat gesteld of hij er zelf nog vertrouwen in heeft en zo nee, met wie zou het seizoen moeten worden afgemaakt? En zit de aanvoerdersband van Berghuis hem momenteel in de weg en moet hij daar van worden bevrijd?

Gerelateerd nieuws
96 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 744 mensen actief, waarvan 210 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved