''Vanaf het begin geroepen dat Slot tot de beste trainers behoort''

''Vanaf het begin geroepen dat Slot tot de beste trainers behoort''

Ferdy Druijf denkt dat Feyenoord komende zomer met Arne Slot 'een van de beste Nederlandse trainers' binnenhaalt. De twee werkten samen bij AZ, waar naast Slot ook Druijf afgelopen winter vertrok. Zijn lovende woorden zijn opmerkelijk, want de twee konden het in Alkmaar niet altijd even goed met elkaar vinden.

Dat kwam tot uiting toen AZ voor de Europa League tegen Manchester United speelde en Druijf bij afwezigheid van Myron Boadu op een basisplaats rekende. "Ik had in mijn hoofd dat ik zou gaan spelen. Na afloop van de wedstrijdbespreking moest ik blijven zitten. Slot vertelde dat ik niet ging spelen, maar wel zou invallen. Toen werd ik zó boos. Ik gooide de deur achter me dicht en was er helemaal klaar mee. Ron Vlaar kwam nog naar me toe om me te troosten, maar dat hielp niet."

Toch is de mening van Druijf over de kwaliteiten van de trainer niet veranderd. Het verbaast hem dan ook niks dat Feyenoord op de komst van Slot inzette. "Ik heb vanaf het begin geroepen dat hij tot de beste Nederlandse trainers behoort. Tactisch is hij heel sterk." Tot een hereniging in De Kuip komt het waarschijnlijk niet. "Feyenoord mag altijd bellen, maar of ik opneem is een tweede. Dat gaan ze ook niet doen", besloot Druijf zijn gesprek met Voetbalzone.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties