Van Hanegem: ''Manier van spelen word je niet vrolijk van''

zondag 28 februari 2021 10:25 33.350 keer bekeken 84 reacties Pro Shots

Wegens de tegenvallende prestaties van beide clubs sprak de NOS met clubiconen Guus Hiddink en Willem van Hanegem over het spel van PSV en Feyenoord. Wanneer het over Dick Advocaat gaat, is Van Hanegem erg kritisch. Dat gaat vooral over het terughoudende voetbal.

"Hij wil op een manier spelen waar ik sowieso niet gek op ben. Daar word je niet vrolijk van", begint Van Hanegem. "Buiten dat het mijn club is, doet het ook als voetballiefhebber pijn." Ook op Mark Diemers is De Kromme kritisch. "Die ligt of op de grond, of de bal stuitert anderhalve meter van 'm weg."

Guus Hiddink verwacht niet snel beterschap bij de Rotterdammers. "Ik denk dat dat heel moeilijk is. Ajax heeft een goede strategie gevolgd, een goede opleiding gehad en een goede transferpolitiek, waardoor ze heel sterke buffers hebben. Bij Feyenoord is dat minder. Investeren zal heel moeilijk worden. Dat is een gegeven."

Gerelateerd nieuws
84 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 744 mensen actief, waarvan 207 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved