Van Hanegem: ''Manier van spelen word je niet vrolijk van''

Van Hanegem: ''Manier van spelen word je niet vrolijk van''

Wegens de tegenvallende prestaties van beide clubs sprak de NOS met clubiconen Guus Hiddink en Willem van Hanegem over het spel van PSV en Feyenoord. Wanneer het over Dick Advocaat gaat, is Van Hanegem erg kritisch. Dat gaat vooral over het terughoudende voetbal.

"Hij wil op een manier spelen waar ik sowieso niet gek op ben. Daar word je niet vrolijk van", begint Van Hanegem. "Buiten dat het mijn club is, doet het ook als voetballiefhebber pijn." Ook op Mark Diemers is De Kromme kritisch. "Die ligt of op de grond, of de bal stuitert anderhalve meter van 'm weg."

Guus Hiddink verwacht niet snel beterschap bij de Rotterdammers. "Ik denk dat dat heel moeilijk is. Ajax heeft een goede strategie gevolgd, een goede opleiding gehad en een goede transferpolitiek, waardoor ze heel sterke buffers hebben. Bij Feyenoord is dat minder. Investeren zal heel moeilijk worden. Dat is een gegeven."

Lees meer over
PSV ajax Dick Advocaat Willem van Hanegem Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties