Stadion op Zuid tekent beroep aan bij Raad van State

Stadion op Zuid tekent beroep aan bij Raad van State

Stadion op Zuid maakt zich al jaren zorgen over de toekomst van Feyenoord. De Rotterdammers werken aan het project Feyenoord City en een deel van de supporters maakt zich ernstig zorgen over de mogelijke financiële gevolgen voor de stadionclub.

De supporters achter Stadion op Zuid stappen naar de Raad van State om in beroep te gaan tegen het door de Rotterdamse gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan voor Feyenoord City. De supportersschare vreest dat door de bouw van het nieuwe complex de club failliet zal gaan. Stadion op Zuid laat in een statement weten dat er onvoldoende financiële onderbouwing is aangevoerd om aan de bouw te beginnen.

De argumenten van de groep: ''De financiële uitvoerbaarheid van het stadionplan is onvoldoende aangetoond en het plan drijft Feyenoord Rotterdam en Stadion Feijenoord N.V. richting een faillissement. Het mobiliteitsplan pakt nog steeds negatief uit voor supporters en geeft risico's voor de business case. Hetzelfde geldt voor het seating plan, dat supporters confronteert met fors hogere toegangsprijzen.''

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties