Advocaat: ''Bijlow hebben we bewust eruit gelaten''

Advocaat: ''Bijlow hebben we bewust eruit gelaten''

Bij Feyenoord is het onzeker wie er zondag tegen AZ kan spelen. De Rotterdammers weten nog niet of diverse spelers fit genoeg zijn om drie wedstrijden in een week te kunnen spelen. De training van zaterdagochtend moet meer duidelijkheid geven, zo vertelt Dick Advocaat.

''We hebben vandaag weer voor het eerst getraind en dat ging goed'', vertelt de trainer op de persconferentie in aanloop naar AZ. ''We hebben toch een aantal spelers in de groep waarvan we niet precies weten of ze drie wedstrijden in de week kunnen spelen, dus dat moeten we morgen bekijken.''

Advocaat kan mogelijk dit weekend wel weer beschikken over een extra fitte doelman. ''Bijlow hebben we bewust eruit gelaten. Ook omdat hij dan dinsdag, woensdag en donderdag volledig kon trainen. Vandaag en morgen is hij er ook weer bij. Er is momenteel geen terugslag. Het is een positieve jongen die alleen maar het beste voor zichzelf en het elftal wil. Uitstekende mentaliteit en dat zie je graag bij voetballers. ''

Loonoffer
Dick Advocaat krijgt weinig mee van de discussie tussen de spelersgroep en de directie. "Dat is een zaak tussen een spelersgroep en het bestuur. Ik weet niet wat de huidige stand van zaken is en ik ga er ook niet over, maar ik zie dat het geen invloed heeft. De aandacht van de spelers ligt volledig op het spel."

Lees meer over
Justin Bijlow Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties