Na Sluiter zegt ook Van Steensel nee tegen Feyenoord

Na Sluiter zegt ook Van Steensel nee tegen Feyenoord

Ook Leen van Steensel wordt niet de nieuwe teammanager van Feyenoord. De oud-voetballer blijft namelijk in dienst bij Sparta Rotterdam als teammanager en heeft vandaag zijn contract voor twee seizoenen weten te verlengen.

Van Steensel werd begint van het seizoen al benaderd door Feyenoord en heeft in februari met de Rotterdammers gesproken. "Maar Sparta bood me iets moois aan. Feyenoord kon nog geen keuze maken. Ik stond er daar goed op. Daar ben ik ook trots op. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant sprak daar veel waardering uit."

"We hebben nog een paar keer contact gehad'', vervolgt Van Steensel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Maar Feyenoord had meer tijd nodig en Sparta gaf die tijd niet. Ergens vind ik dat ook wel weer mooi. Ik ben hier heel erg blij en trots mee. Henk van Stee heeft me een aantal opties aangeboden, waar veel waardering uitsprak. Donderdag heb ik de knoop doorgehakt om nog eens twee jaar bij Sparta te blijven.''

Pensioen
Bas van Noortwijk stopt er na dit seizoen mee bij Feyenoord als teammanager. De oud-doelman gaat namelijk genieten van zijn pensioen en is al sinds het seizoen 2007/2008 werkzaam bij Feyenoord. Na het afzeggen van Leen van Steensel en tenniscoach Raemon Sluiter is Robin van Galen nu kandidaat om aan de slag te gaan bij de stadionclub.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties