Na Sluiter zegt ook Van Steensel nee tegen Feyenoord

vrijdag 26 februari 2021 12:13 32.540 keer bekeken 163 reacties Pro Shots

Ook Leen van Steensel wordt niet de nieuwe teammanager van Feyenoord. De oud-voetballer blijft namelijk in dienst bij Sparta Rotterdam als teammanager en heeft vandaag zijn contract voor twee seizoenen weten te verlengen.

Van Steensel werd begint van het seizoen al benaderd door Feyenoord en heeft in februari met de Rotterdammers gesproken. "Maar Sparta bood me iets moois aan. Feyenoord kon nog geen keuze maken. Ik stond er daar goed op. Daar ben ik ook trots op. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant sprak daar veel waardering uit."

"We hebben nog een paar keer contact gehad'', vervolgt Van Steensel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Maar Feyenoord had meer tijd nodig en Sparta gaf die tijd niet. Ergens vind ik dat ook wel weer mooi. Ik ben hier heel erg blij en trots mee. Henk van Stee heeft me een aantal opties aangeboden, waar veel waardering uitsprak. Donderdag heb ik de knoop doorgehakt om nog eens twee jaar bij Sparta te blijven.''

Pensioen
Bas van Noortwijk stopt er na dit seizoen mee bij Feyenoord als teammanager. De oud-doelman gaat namelijk genieten van zijn pensioen en is al sinds het seizoen 2007/2008 werkzaam bij Feyenoord. Na het afzeggen van Leen van Steensel en tenniscoach Raemon Sluiter is Robin van Galen nu kandidaat om aan de slag te gaan bij de stadionclub.

Gerelateerd nieuws
163 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 346 mensen actief, waarvan 76 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved