Ochtendjournaal: Advocaat inmiddels in mindere fase dan Stam

donderdag 25 februari 2021 08:00 45.580 keer bekeken 191 reacties Pro Shots

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. Daags na het 0-0 gelijkspel tegen FC Groningen zet FR12.nl in de rubriek het Ochtendjournaal op een rijtje wat er in de landelijke ochtendkranten over de club geschreven wordt.

Na slechte vertoningen tegen sc Heerenveen en FC Twente zag het Algemeen Dagblad woensdagavond weer gif bij Feyenoord. "Feyenoord was duidelijk de bovenliggende partij. Groningen haalde op het tandvlees het einde. Maar zoals wel vaker dit seizoen lieten de Rotterdammers het na om de trekker over te halen", vat de krant de wedstrijd samen. Daardoor is de vraag hoe het resultaat in Rotterdam ontvangen moet worden. "Twee punten inleveren in Groningen is in de jacht op plek 2 eigenlijk te veel schade, maar aan de andere kant leek dit Feyenoord in niets op de ploeg die in Enschede zo had geschutterd."

Lof was er voor het optreden van Luis Sinisterra. "Het is gevaarlijk om na een aardige wedstrijd weer de vlag uit te hangen," begint de krant, "maar voor de kraker zondag tegen AZ moet vooral het spel van Sinisterra als hoopgevend voelen. De Colombiaan was de afgelopen weken zoekende, maar is weer op weg om een beslissende factor te zijn in de Rotterdamse ploeg." 

De Telegraaf benadert het puntverlies in Groningen een stuk pessimistischer. De nadruk wordt gelegd op hoe Feyenoord verzuimde om dichterbij de nummers twee en drie, PSV en AZ, te komen. "Het Advocaat-effect dat aanvankelijk aanzienlijk was, is langzamerhand weggeëbd", schrijft de krant, met een opmerkelijke statistiek om dat toe te lichten. "Inmiddels is het zo dat de laatste achttien duels onder leiding van Advocaat (in alle competities) minder punten hebben opgeleverd dan de achttien duels die Stam aan het roer stond vorig seizoen."

Gerelateerd nieuws
191 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 786 mensen actief, waarvan 231 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved