''Werk aan de winkel, maar zeker niet zo uitgeblust als zondag''

''Werk aan de winkel, maar zeker niet zo uitgeblust als zondag''

Het was nog verre van perfect wat Feyenoord woensdagavond in Groningen heeft laten zien, maar wel aanzienlijk beter dan drie dagen eerder in Enschede. Die conclusie trekt ook clubwatcher Sinclair Bischop. Op de website van zijn werkgever RTV Rijnmond geeft hij zijn blik op de gespeelde wedstrijd.

"Iedereen is het erover eens dat Feyenoord deze wedstrijd had moeten winnen", begint Bischop. "Er zat ook wel wat meer gif in. Een paar grote kansen. Sinisterra twee keer op de paal, dan zit het niet mee. Ik had ook het idee dat Feyenoord een strafschop verdiende, maar uiteindelijk bleef het 0-0. In de slotfase had ik niet het gevoel dat Advocaat nog risico wilde nemen om de wedstrijd daadwerkelijk te winnen en echt aanspraak te maken op de tweede plaats, waar PSV nu uitloopt naar zeven punten. AZ heeft drie punten voorsprong op Feyenoord. Komende zondag is het AZ tegen Feyenoord, maar er zijn nog wel aardig wat verbeterpunten."

Die verbeterpunten zag hij vooral achterin. "De backs waren uitermate zwak. Nieuwkoop begon en later kwam Geertruida, die slecht inviel. Malacia is ook bezig aan een mindere fase", aldus de verslaggever. "Er zijn ook lichtpuntjes, een paar spelers die wel het niveau haalde. In de eerste helft was Kökcü toch aardig belangrijk met een paar ballen waar Feyenoord ook een doelpunt uit had kunnen maken. Er is werk aan de winkel, maar zo uitgeblust als het elftal afgelopen zondag in Enschede was, was zeker niet het geval. Dus heb ik het idee dat Dick Advocaat zijn mannen nog kan raken."

Lees meer over
PSV Bart Nieuwkoop Tyrell Malacia Luis Sinisterra FC Groningen Dick Advocaat Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties