Berghuis: ''Denk dat we niet heel slecht gespeeld hebben''

Berghuis: ''Denk dat we niet heel slecht gespeeld hebben''

Feyenoord kwam in Groningen beter voor de dag dan afgelopen weekend, maar het resultaat was hetzelfde. Waar het zich in Enschede nog naar 2-2 knokte, werd er vanavond helemaal niet gescoord. Volgens aanvoerder Steven Berghuis had dat vooral te maken met de speelstijl van Groningen.

"Ik denk dat we niet heel slecht gespeeld hebben", zegt Berghuis in vergelijking met de wedstrijd tegen Twente. "De eerste helft kregen we veel kansen en in de tweede helft ook met de kopbal van Luis. We waren continu op hun helft, maar echt grote kansen zijn daar niet uit gekomen. Zij verdedigden met vijf, het was moeilijk om daar doorheen te komen. Vooral in de tweede helft."

Het gesprek met ESPN gaat vervolgens over Luis Sinisterra en vooral wat de Colombiaan sinds de terugkeer na zijn blessure bijdraagt aan Feyenoord. "Ik vond hem vrij sterk terugkomen", zegt Berghuis. "Hij scoorde gelijk drie doelpunten. Die jongen heeft gewoon grote kwaliteiten. Het is aan ons om hem vaker en sneller één tegen één te brengen. Dat geldt ook voor mij. Dat is onze taak, dan kan hij het verschil maken."

Lees meer over
Steven Berghuis Luis Sinisterra FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties