Berghuis: ''Denk dat we niet heel slecht gespeeld hebben''

woensdag 24 februari 2021 20:42 17.180 keer bekeken 115 reacties Pro Shots

Feyenoord kwam in Groningen beter voor de dag dan afgelopen weekend, maar het resultaat was hetzelfde. Waar het zich in Enschede nog naar 2-2 knokte, werd er vanavond helemaal niet gescoord. Volgens aanvoerder Steven Berghuis had dat vooral te maken met de speelstijl van Groningen.

"Ik denk dat we niet heel slecht gespeeld hebben", zegt Berghuis in vergelijking met de wedstrijd tegen Twente. "De eerste helft kregen we veel kansen en in de tweede helft ook met de kopbal van Luis. We waren continu op hun helft, maar echt grote kansen zijn daar niet uit gekomen. Zij verdedigden met vijf, het was moeilijk om daar doorheen te komen. Vooral in de tweede helft."

Het gesprek met ESPN gaat vervolgens over Luis Sinisterra en vooral wat de Colombiaan sinds de terugkeer na zijn blessure bijdraagt aan Feyenoord. "Ik vond hem vrij sterk terugkomen", zegt Berghuis. "Hij scoorde gelijk drie doelpunten. Die jongen heeft gewoon grote kwaliteiten. Het is aan ons om hem vaker en sneller één tegen één te brengen. Dat geldt ook voor mij. Dat is onze taak, dan kan hij het verschil maken."

Gerelateerd nieuws
115 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 85 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 731 mensen actief, waarvan 267 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved