'Cost lijkt bezig aan laatste maanden in De Kuip'

'Cost lijkt bezig aan laatste maanden in De Kuip'

Hoofd Performance Rick Cost is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden in De Kuip. Dat schrijft althans clubwatcher Mikos Gouka. In een artikel in het Algemeen Dagblad weet hij te vertellen dat de fysieke trainer aan de slag zou kunnen in de Verenigde Staten.

Cost is sinds 2017 werkzaam bij Feyenoord en is sinds begin 2020 als Hoofd Performance betrokken bij het eerste elftal, waar zijn contract afgelopen zomer met een jaar verlengd werd. Cost kreeg de nodige kritiek na de blessuregolf in de eerste seizoenshelft, maar deze werd door Dick Advocaat veelvuldig weggewuifd.

Ook de huidige vormcrisis wil de trainer absoluut niet wijten aan de fitheid van zijn ploeg. "Fysieke trainer Rick Cost, die bezig lijkt aan zijn laatste maanden in De Kuip omdat hij in de Verenigde Staten aan de slag kan, heeft volgens Advocaat de ploeg op fysiek vlak wel degelijk fit", schrijft Gouka. "Maar mentaal lijkt dit Feyenoord op het randje van ineenstorting te staan."

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties