'Cost lijkt bezig aan laatste maanden in De Kuip'

woensdag 24 februari 2021 15:57 39.550 keer bekeken 69 reacties Pro Shots

Hoofd Performance Rick Cost is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden in De Kuip. Dat schrijft althans clubwatcher Mikos Gouka. In een artikel in het Algemeen Dagblad weet hij te vertellen dat de fysieke trainer aan de slag zou kunnen in de Verenigde Staten.

Cost is sinds 2017 werkzaam bij Feyenoord en is sinds begin 2020 als Hoofd Performance betrokken bij het eerste elftal, waar zijn contract afgelopen zomer met een jaar verlengd werd. Cost kreeg de nodige kritiek na de blessuregolf in de eerste seizoenshelft, maar deze werd door Dick Advocaat veelvuldig weggewuifd.

Ook de huidige vormcrisis wil de trainer absoluut niet wijten aan de fitheid van zijn ploeg. "Fysieke trainer Rick Cost, die bezig lijkt aan zijn laatste maanden in De Kuip omdat hij in de Verenigde Staten aan de slag kan, heeft volgens Advocaat de ploeg op fysiek vlak wel degelijk fit", schrijft Gouka. "Maar mentaal lijkt dit Feyenoord op het randje van ineenstorting te staan."

Gerelateerd nieuws
69 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 753 mensen actief, waarvan 216 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved