Jeugd Feyenoord houdt hoop op hervatting competitie

Jeugd Feyenoord houdt hoop op hervatting competitie

De jeugd van Feyenoord mag nog altijd hopen om nog dit seizoen weer competitievoetbal te kunnen spelen. Dat maakte de KNVB woensdag bekend na de aangekondigde versoepelingen een dag eerder. Dit geldt voor 'de jeugd uitkomend in de categorie A en de competities tot en met 23', waar de jeugdelftallen van Feyenoord ook onder vallen.

De KNVB heeft vastgesteld dat de Onder 23-competities uiterlijk in het weekend van 10 en 11 april weer moeten beginnen. Voor de jeugdcompetities is dat 17 en 18 april. Omdat de meeste jeugdteams al zonder beperkingen mogen trainen, is door de bond een voorbereidingsperiode van twee tot drie weken vastgesteld. Dat betekent dat om de competities door te laten gaan de jeugdelftallen uiterlijk 24 maart zonder beperkingen moeten trainen. Voor Onder 23-teams is dit 17 maart.

In de uitleg op de website benadrukt de bond dat alles valt of staat met de ontwikkelingen van het coronavirus. 'Het doel van de KNVB blijft om de opties open te houden en de jeugd zoveel mogelijk wedstrijden te laten voetballen zodra dat weer kan.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties