Kein Geloel: ''Neehee, wij zeiden lóón inleveren, niet de bal''

dinsdag 23 februari 2021 06:28 18.890 keer bekeken 26 reacties Pro Shots

Van de rechtsbuiten tot de linksachter en van de dug-out tot in de bestuurskamers: Feyenoord klungelde wat aan, afgelopen week. De spelers gaven werkelijk alles weg, behalve een deel van hun salaris. Al lag dat deels ook aan de directie, die weer eens des Feyenoords (niet) communiceerde.

De cruciale vraag de komende maanden, wordt hoeveel geld wij als supporters deze club nog gunnen. Als we al wat overhouden, na een jaar pandemie. In ieder geval mag de club vanaf de zomer de centen best wat verstandiger uitgeven, dan aan een spits die zelfs Jhon van Beukering doet vergeten.

Is het dan de komende maanden echt alleen maar aftellen tot Slot? Welnee! De strijd om plek drie wordt echt gigantisch belangrijk, en daarin kunnen we deze week hele goede zaken doen. Maar dan moeten Dick en de spelers wel eerst even aan Koevermans vragen of er nog geld is voor een nieuwe spiegel.

Gerelateerd nieuws
26 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 11 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75079 leden - Op dit moment zijn 797 mensen actief, waarvan 268 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved