''In hun hoofd steken zij hun middelvinger op naar Feyenoord''

''In hun hoofd steken zij hun middelvinger op naar Feyenoord''

De meest besproken vraag in de media rondom FC Twente - Feyenoord is of het slechte spel van de Rotterdammers te maken had met de onvrede van de spelersgroep. Zij kregen de vrijdag voor de wedstrijd te horen dat ze voor de tweede keer loon in moesten leveren. "Onbewust is dat van invloed", meent Sinclair Bischop.

Die uitspraak legt hij in de FC Rijnmond Podcast uit. "Je moet daar als team gaan fungeren en er is al een negatieve vibe na die bekeruitschakeling. De afgelopen weken zijn er al heel veel incidenten geweest. Het is een totaalpakket. Ze zijn uitgeschakeld om bepaalde prijzen, dan is er een bepaalde focus niet en lopen spelers net een paar meter minder voor elkaar en willen ze niet voor elkaar door het vuur gaan."

Dat zag Bischop terug op het veld. "Als je de lichaamstaal zag van bepaalde spelers bij verkeerde ballen die worden gespeeld, dan staat daar niet echt een team. Zeker Feyenoord moet altijd de volledige focus hebben en als team fungeren om wedstrijden te winnen. Anders zit er weinig kwaliteitsverschil tussen Twente en Feyenoord."

Ook Ruud van Os gelooft dat de omstandigheden meespelen. "Laten we nu niet denken dat een profvoetbalelftal een vriendenteam is. Het zijn twintig individuen die er alleen zijn om zelf beter te worden, zelf goed te spelen en zelf een goede transfer te maken. Dat is bij iedere club zo, ook bij Feyenoord. In hun hoofd steken zij hun middelvinger op naar Feyenoord. Ze hebben een trainer die ze altijd afzeikt, een directie die voor de tweede keer geld komt vragen. De eerste keer was nog netjes vonden ze, de tweede keer niet. Daar kan je over discussiëren, maar in hun hoofd hebben een aantal spelers zoiets van: 'bekijk het maar'."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties