''Vanuit de leiding is dat toch wanbeleid?''

''Vanuit de leiding is dat toch wanbeleid?''

Het is momenteel op alle fronten onrustig bij Feyenoord. De resultaten van de afgelopen weken vallen flink tegen en deze week werd de spelersgroep verteld dat ze voor de tweede keer salaris in moeten leveren, iets wat bij de spelers zelf niet goed gevallen is. In Rondo wordt gesteld dat de timing van die mededeling bovendien niet handig was.

"Ik denk dat Advocaat niet blij was met dat bericht", begint Youri Mulder zondagavond in het voetbalpraatprogramma. "Dat was deze week, maar hij is de hele tijd bezig met een serie wedstrijden die heel belangrijk zijn. Dan komen ze in één keer met zo'n bericht." Ruud Gullit stelt bovendien dat het bestuur het tegenover de spelersgroep niet kan maken. "Ze hebben net een nieuwe trainer aangesteld, die zal niet minder gaan verdienen dan bij AZ. Dan nog een hulptrainer. Gaan ze met dat geld nu ook nog een andere speler kopen?"

"Dat zou ik ook denken als speler", geeft Mulder hem gelijk. "Je moet inleveren als speler. Maar waarom haal je een spits uit Argentinië? Die verdient ook veel geld. Die hoef je dan toch niet te halen? Er zitten er nog twee op de bank, die doen niks. Vanuit de leiding is dat toch wanbeleid?"

Presentator Jack van Gelder wil daarin enige nuance aanbrengen. "Ten eerste: Arne Slot gaat absoluut minder verdienen dan Advocaat, daar gaan ze op bezuinigen. Ten tweede: op het moment dat ze Pratto halen, denken ze een koopje te hebben met iemand die toch al het een en ander bewezen had in Argentinië. Op dat moment is Jørgensen nog steeds niet fit, Bannis wordt misschien nooit goed genoeg en Linssen had er op dat moment nog geen goal ingeschoten. Bozeník was ook nog geblesseerd."

Lees meer over
Dick Advocaat Naoufal Bannis Bryan Linssen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties