Van Galen, Sluiter of Van Steensel nieuwe teammanager Feyenoord

Van Galen, Sluiter of Van Steensel nieuwe teammanager Feyenoord

Met het aangekondigde pensioen van Bas van Noortwijk is Feyenoord op zoek naar een nieuwe teammanager voor het komende seizoen. De 49-jarige Robin van Galen, momenteel commercieel directeur bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond, bevestigt dat hij een van de kandidaten is waarmee Feyenoord gesproken heeft. Oud-tennisser Raemon Sluiter en Sparta-teammanager Leen van Steensel zijn de andere kandidaten.

"Ik kan het natuurlijk wel ontkennen, maar daar word je later mee om je oren geslagen", zegt Van Galen in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is waar dat ik een week of drie geleden gesproken heb met Mark Koevermans en Frank Arnesen over die job. Na ons gesprek op 1 februari, waarin we anderhalf uur prima over topsport hebben zitten kletsen, gaf Feyenoord aan vier tot zes weken nodig te hebben. Na die periode verwacht ik een belletje en dan zien we wel wat het gevolg is."

De Rotterdamse Van Galen heeft vooral een verleden in de waterpolo- en zwemwereld, maar was enkele jaren geleden ook al werkzaam als technisch bestuurder bij Excelsior. Een functie bij Feyenoord ziet hij zeker zitten. "Ik ben natuurlijk een geboren en getogen Rotterdammer en zat als klein kind in vakkie T. Het doet wat met je. Ik zit heel m'n leven al in de zwem- en waterpolowereld, maar misschien is dit wel het moment om een keer te switchen van sport. Zo ver is het nog niet, maar als Feyenoord je belt, ga je op z'n minst het gesprek aan."

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties