Advocaat: ''Er zal een reden zijn waarom ik ze niet inbreng''

zondag 21 februari 2021 15:09 49.570 keer bekeken 295 reacties Pro Shots

Ook trainer Dick Advocaat zag dat het in de wedstrijd tegen FC Twente moeizaam liep bij Feyenoord. Toch wisselde hij slechts drie keer en bovendien pas laat in de wedstrijd. Op de vraag of hij niet eerder had kunnen wisselen om een signaal af te geven: "Dan had ik het hele elftal moeten wisselen."

"Ik vond het ook niet nodig", vervolgt hij op de persconferentie na de wedstrijd. "Dit is het elftal dat alle punten bij elkaar heeft gesleept. We wisten dat Bart niet een hele wedstrijd kon spelen, dat Sinisterra wat problemen had en Orrie ook, dus we moesten sowieso rekening houden met een aantal spelers dat de wedstrijd niet uit kon spelen. En wisselen om het wisselen heb ik een hekel aan."

De vervolgvraag is waarom hij zijn drie spitsen alle drie op de bank hield. Zijn antwoord op die vraag suggereert dat er meer aan de hand is. "Er zal toch een reden zijn waarom ik dat niet doe. Het lijkt me niet verstandig om dat te vertellen, nog niet." Dat het drietal tijdens het warmlopen een ongemotiveerde indruk achterliet bij RTV Rijnmond, vindt Advocaat geen probleem. "Het is niet goed te praten, maar als je lang loopt en je komt er niet in, kan ik me voorstellen dat er irritatie komt."

Gerelateerd nieuws
295 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 148 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75085 leden - Op dit moment zijn 56 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved