Advocaat: ''Er zal een reden zijn waarom ik ze niet inbreng''

Advocaat: ''Er zal een reden zijn waarom ik ze niet inbreng''

Ook trainer Dick Advocaat zag dat het in de wedstrijd tegen FC Twente moeizaam liep bij Feyenoord. Toch wisselde hij slechts drie keer en bovendien pas laat in de wedstrijd. Op de vraag of hij niet eerder had kunnen wisselen om een signaal af te geven: "Dan had ik het hele elftal moeten wisselen."

"Ik vond het ook niet nodig", vervolgt hij op de persconferentie na de wedstrijd. "Dit is het elftal dat alle punten bij elkaar heeft gesleept. We wisten dat Bart niet een hele wedstrijd kon spelen, dat Sinisterra wat problemen had en Orrie ook, dus we moesten sowieso rekening houden met een aantal spelers dat de wedstrijd niet uit kon spelen. En wisselen om het wisselen heb ik een hekel aan."

De vervolgvraag is waarom hij zijn drie spitsen alle drie op de bank hield. Zijn antwoord op die vraag suggereert dat er meer aan de hand is. "Er zal toch een reden zijn waarom ik dat niet doe. Het lijkt me niet verstandig om dat te vertellen, nog niet." Dat het drietal tijdens het warmlopen een ongemotiveerde indruk achterliet bij RTV Rijnmond, vindt Advocaat geen probleem. "Het is niet goed te praten, maar als je lang loopt en je komt er niet in, kan ik me voorstellen dat er irritatie komt."

Lees meer over
Luis Sinisterra Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties