Advocaat verklaart: ''Een paar frisse jongens erbij''

zondag 21 februari 2021 12:04 25.710 keer bekeken 43 reacties Pro Shots

Dick Advocaat was vanochtend voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Twente al vroeg wakker. Supporters van FC Twente staken om 5:00 uur 's nachts vuurwerk af bij het hotel waar de selectie van Feyenoord verbleef. Advocaat zelf kan er wel om lachen.

"Ik heb heel goed geslapen", glimlacht de trainer voor de camera van ESPN. "Het is leuk, daar moeten we niet moeilijk over doen. Het gebeurt overal, dat hoort er allemaal bij." 

Het gesprek ging vervolgens vooral over zijn opstelling, waar basisplaatsen waren voor Nieuwkoop, Spajic en Kökcü. "Het is drie dagen later, dus ik zet wat frisse jongens erbij. Misschien helpt dat een beetje." Op de vraag of het niet met ontevredenheid te maken had: "Ook."

Zo begint Geertruida op de bank nadat hij het als rechtsback moeilijk had tegen sc Heerenveen. "We hebben beelden laten zien, dan ziet die jongen ook wat hij verkeerd gedaan heeft." De afgelopen periode ging het vaak over het gebrek aan video-analyses bij Feyenoord. "Dat is ook een eigen leven gaan leiden, laat dat maar."

Gerelateerd nieuws
43 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75085 leden - Op dit moment zijn 74 mensen actief, waarvan 58 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved