Hendriks: ''Als een betere speler terug naar Feyenoord''

zaterdag 20 februari 2021 12:11 47.825 keer bekeken 298 reacties Pro Shots

Ramon Hendriks maakte in januari de tijdelijke overstap van Feyenoord naar NAC Breda. De 19-jarige verdediger hoopt veel minuten te maken in de Keuken Kampioen Divisie en is aardig onderweg. Hendriks is een vaste waarde centraal achterin bij NAC Breda en maakt een uitstekende indruk. De talentvolle Feyenoorder maakte zijn debuut nog niet voor de Rotterdammers.

''Ik heb wel een aantal keer met het eerste meegetraind maar telkens haalde ik net niet de wedstrijdselectie'', vertelt Hendriks in gesprek met RTV Rijmond. ''Dat is prima, keuze van de trainer. Ik denk dat het voor iedereen een teleurstelling is als je niet bij de eerste selectie komt, terwijl je daar wel af en toe meetraint. Maar het was niet zo en dat is prima, dan moet je aan jezelf werken en beter worden. Dat doe ik nu bij NAC en dan hoop ik als een betere speler terug naar Feyenoord te gaan."

Hendriks speelde de laatste zes wedstrijden negentig minuten. "Sinds dat ik hier ben heb ik veel wedstrijden gespeeld, dat is lekker voor mijn ontwikkeling. Ik ben blij met de jongens om me heen, ik ben hier goed opgevangen. Ik wist wel dat er hier kansen lagen om te spelen, dan is het aan mij om in de trainingen aan trainer Maurice te laten zien dat ik goed genoeg ben. Dat heb ik vrij snel gedaan."

Gerelateerd nieuws
298 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75079 leden - Op dit moment zijn 868 mensen actief, waarvan 276 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved