Senesi over transfer: ''Dan gaan we in gesprek''

Senesi over transfer: ''Dan gaan we in gesprek''

Feyenoord moet aankomende zomer spelers verkopen om de verliezen vanwege de coronacrisis te kunnen opvangen. Marcos Senesi is één van de spelers die misschien wel het meeste kan opleveren op de transfermarkt.

De Argentijn staat open voor en stap en wil de Rotterdammers dan ook helpen. "Als het voor mij een sportieve stap omhoog is en de club kan daar financieel van profiteren dan gaan we in gesprek. Ik weet dat de club financieel wat problemen heeft'', vertelt Senesi in gesprek met ESPN. Of de verdediger klaar is voor een stap? "Ik denk van wel'', reageert hij duidelijk.

Senesi speelt de laatste weken samen met Eric Botteghin centraal achterin. De Braziliaan krijgt de voorkeur boven Uroš Spajić, die inmiddels gedegradeerd is tot bankzitter. Op de vraag met wie Senesi het liefst samenspeelt reageert hij neutraal en geeft aan geen voorkeur te hebben.

Lees meer over
Eric Botteghin Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties