''Niet alleen maar vanuit het negativisme denken en praten''

''Niet alleen maar vanuit het negativisme denken en praten''

Nederland lijkt voorlopig in een zware lockdown te blijven zitten. Minister-president Mark Rutte heeft recent aangegeven dat versoepelingen van de maatregelen na 2 maart niet in de lijn der verwachtingen liggen. Voor Feyenoord heeft dit nadelige gevolgen, want op korte termijn blijven supporters niet welkom in De Kuip.

Dick Advocaat baalt enorm dat er geen perspectief is. ''Dat het financieel niet gaat, dat heeft Feyenoord ook naar buiten gebracht'', vertelt de trainer. De stadionclub loopt per thuiswedstrijd zonder publiek ongeveer 900.000 euro mis. "Ik denk dat Feyenoord niet de enige club is waarbij het financieel niet goed gaat, want dit is natuurlijk niet vol te houden.''

"Die Rutte kan wel iedere dag roepen: 'Het gaat slecht, het gaat slecht.' Maar dat kan je natuurlijk niet volhouden. Dan stort alles straks in. Geef de mensen een beetje hoop. Misschien is dat ook een keer een positief gebaar, ook al gaat het niet allemaal zoals we willen. Het is verschrikkelijk wat er gebeurt, maar geef de mensen een beetje hoop dat er straks wat positiefs staat te gebeuren en niet alleen maar vanuit het negativisme denken en praten."

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties