Jans: ''Erg veel bewondering voor Advocaat''

Jans: ''Erg veel bewondering voor Advocaat''

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen FC Twente. De Tukkers wonnen vorige week nog van Vitesse en lijken dus met een goed gevoel richting Feyenoord te werken. Trainer Ron Jans verwacht dat Advocaat Feyenoord weer op scherp heeft gezet en dat de Rotterdammers zichzelf zondag willen revancheren.

''De eerste helft dacht ik: 'Feyenoord, heb je dan niets geleerd van de wedstrijd in de competitie?'. De eerste goal gebeurde toch weer in een zone waarin ze in de eerste wedstrijd tegen Heerenveen ook problemen mee hadden'', zegt Jans in gesprek met 1Twente Enschede. ''Wij moeten echt oppassen in het eerste kwartier na rust. Toen was Feyenoord echt heel goed. Ze scoorden goede goals maar na de rode kaart zakte het helemaal in elkaar.''

''Wij hebben er niet heel veel invloed op, maar die nederlaag zal toch wel iets hebben gedaan bij Feyenoord. Anders hadden ze thuis de halve finale tegen Ajax gespeeld, nu is het klaar. Dan hou je nog de competitie over en dan moet je naar Twente. Dat is hun probleem. Ik heb erg veel bewondering voor mijn zeer gewaardeerde collega Dick Advocaat.''

''Qua resultaten is het echt ongelofelijk wat hij heeft neergezet daar. Europees ging het dan wel soms wat minder, maar hij is echt een geweldige trainer om te volgen. Ik weet zeker dat hij de boel daar weer op scherp heeft gezet. Dick is geweldig, ik weet niet hoelang hij nog op het veld blijft staan. Hij zal wel weer zeggen dat hij stopt en dan volgend jaar weer ergens beginnen. Ik vind het heel mooi dat hij nog actief is'', sluit Jans af.

Lees meer over
Vitesse ajax sc Heerenveen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties