''De hele organisatiestructuur is niet meer van deze tijd''

donderdag 18 februari 2021 15:16 81.080 keer bekeken 573 reacties Pro Shots

Feyenoord moet Europees voetbal halen om de nodige inkomsten voor volgend seizoen veilig te stellen. De nederlaag in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker is dan ook een grote tegenvaller. De ploeg van Dick Advocaat moet alles in werking stellen om via de competitie zich te plaatsen voor Europees voetbal. Geert den Ouden heeft zijn twijfels over het huidige Feyenoord.

"Marsman gaat in de fout, Berghuis pakt rood, het zijn dingen die kunnen gebeuren maar alles gebeurt nu in één wedstrijd'', vertelt de oud-voetballer in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik vind het niet onoverkomelijk. Feyenoord is wisselvallig en kan overal winnen én verliezen. Dus de zekerheid op Europees voetbal behalen is er niet. Zolang Feyenoord niet een stabiele club is, zullen dit soort resultaten er bij blijven horen."

Harry van der Laan is opvallend positief over de Rotterdammers en denkt dat de tweede plek haalbaar is. "Feyenoord wordt erg onderschat door veel analytici en journalisten. Misschien ook door de eigen technische staf. Als ze zelf initiatief nemen en met flair voetballen, dan kunnen ze echt aardig spelen, dat hebben we gezien. En het staat erg dicht bij elkaar, nummer 2 tot en met nummer 5. En ik vind dat ze er bij PSV momenteel ook een potje van maken. Wisselvallig voetballen door het wisselbeleid van de trainer. AZ heeft een jong elftal, dat ook labiel kan zijn."

Emile Schelvis denkt dat er in de top van Feyenoord dingen moeten veranderen. "Het is een uitkomst van wat er al langer ontbreekt bij Feyenoord. Soms moeten er dingen vreselijk fout gaan om mensen te laten beseffen dat er iets structureel moet veranderen. De hele organisatiestructuur is niet meer van deze tijd. Met een STICO, meerdere RvC's, noem het maar op. Anders zit dat publiek er straks voor joker, als ze ooit weer mogen komen na corona, en strijdt je met clubs als Utrecht en Vitesse in de subtop."

Gerelateerd nieuws
573 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 155 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75085 leden - Op dit moment zijn 126 mensen actief, waarvan 77 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved