Salomon kondigt aan: ''In alle openheid met de achterban''

Salomon kondigt aan: ''In alle openheid met de achterban''

Zowel Voetbal International als RTV Rijnmond heeft inmiddels bevestigd dat het 'code rood' is bij Feyenoord. Door de lege stadions loopt de club enorm veel inkomsten mis (negen ton omzet per thuiswedstrijd). Het maakt het halen van Europees voetbal - en daardoor ook de bekerwedstrijd van vanavond - nóg belangrijker.

'Alle scenario's zijn denkbaar', schrijft Voetbal International woensdag. 'Van een nieuw loonoffer - waar spelers, staf en directie opnieuw om is gevraagd - tot een eventuele reorganisatie na de zomer.' Eerder berichtten RTV Rijnmond en ook VI zelf al aan welke scenario's de Rotterdammers denken om uit deze crisis te komen. Onderdeel daarvan is ook om de steun van de supporters te vragen en hen op te roepen het geld voor hun seizoenkaart niet terug te vragen.

Ook perschef Raymond Salomon heeft namens Feyenoord gereageerd op de situatie. Hij laat weten dat de leiding binnenkort naar buiten zal treden met een plan voor de toekomst. Tot die tijd wordt er vanuit de club nog niets gecommuniceerd. "Niet omdat we dat niet willen, maar omdat we deze weken eerst met het personeel gaan bespreken hoe we de financiële problemen door corona het hoofd willen gaan bieden. Daarna zullen we dat ook in alle openheid doen met de achterban", aldus Salomon.

Het uitgebreide artikel van VI over de financiële situatie van de Rotterdammers is hier in zijn geheel te lezen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties