Kein Geloel: 'Niet te hopen dat Toornstra verplicht plasje moest doen'

dinsdag 16 februari 2021 07:15 34.920 keer bekeken 62 reacties Pro Shots

De grootste competitiezege in de Eredivisie onder Dick Advocaat is een feit. De 5-0 winst op Willem II was er één met twee totáál verschillende gezichten. En de belichaming daarvan was Jens Toornstra. De man die ontelbaar veel keren is afgeschreven, even zo vaak toch weer boven kwam drijven en afgelopen zondag 24-karaats goud waard was. En dat terwijl hij misschien wel zijn slechtste eerste helft van dit seizoen ook in diezelfde wedstrijd speelde.

Kortom: het is een raar seizoen. Want niet voor het eerst speelde Feyenoord een wedstrijd met twee gezichten. Van initiatiefloos, afwachtend, eindeloos breiend tot creatief, met tempo en de wil opleggen aan onze tegenstander. Eigenlijk hoe het altijd hoort in de Kuip.

In de 190ste aflevering van Kein Geloel bespreken Johan, Rob en Wesley de zege op de Tilburgers, het afscheid van Ron Vlaar en hebben we het - geïnspireerd op Ron Betons pensioen - over clubliefde. Verder blikken we uiteraard vooruit op een heel belangrijke week, met de bekerwedstrijd in Heerenveen. Op naar woensdag.

Gerelateerd nieuws
62 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75060 leden - Op dit moment zijn 628 mensen actief, waarvan 221 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved