''Puzzelstukje Sinisterra voor Haps wordt komende weken gelegd''

''Puzzelstukje Sinisterra voor Haps wordt komende weken gelegd''

Ridgeciano Haps heeft de uitstekende vorm die hij voor zijn lange afwezigheid had nog niet terug weten te vinden. De afgelopen weken kreeg hij regelmatig de kans als linksbuiten, maar dat lijkt niet voor de lange termijn te zijn. "Ik denk dat het puzzelstukje Sinisterra voor Haps de komende weken wel wordt gelegd", zegt clubwatcher Sinclair Bischop.

Dat zei Bischop maandagmiddag in FC Rijnmond. Hij reageerde op de opmerking van tafelgast Sjoerd Mossou, die die mening deelde. "Haps was een noodoplossing. Als Sinisterra terug is, is er geen reden meer om Haps daar iedere keer neer te zetten."

Toch denkt Bischop dat Haps op bepaalde momenten wél nog van waarde kan zijn in de voorhoede. "Hij zou met zijn snelheid wel als linksbuiten kunnen fungeren als je voor staat. Niet als je zelf het spel moet maken, daarom was de eerste helft tegen Willem II ook moeizaam."

"Dat weten we het hele seizoen al", vervolgt Bischop. "Als Feyenoord zelf het spel moet maken, heeft het vaak moeite om die openingen te vinden. Dan is Sinisterra natuurlijk een speler die dat veel beter invult dan Haps. Maar als je ergens voor staat, is het voor een verdediging heel lastig om Haps af te stoppen. Dat heb je bij Sparta gezien toen hij erin kwam."

Lees meer over
Willem II Ridgeciano Haps Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties