FC Twente - Feyenoord onder leiding van Makkelie

FC Twente - Feyenoord onder leiding van Makkelie

De uitwedstrijd van Feyenoord komende zondag tegen FC Twente staat onder leiding van Danny Makkelie. Hij wordt daarbij geassisteerd door grensrechters Jan de Vries en Mario Diks en vierde official Alex Bos. Jannick van der Laan is de VAR in Enschede, met Michael Osseweijer als assistent.

Makkelie floot dit seizoen twee keer eerder een wedstrijd van Feyenoord: de 2-0 zege op FC Groningen en de 1-0 nederlaag bij Ajax. In de Klassieker hield de scheidsrechter de kaarten op zak; tegen Groningen trok hij vier keer geel, één keer rood (voor Damil Dankerlui) en kende hij Feyenoord een strafschop toe. In zijn dertien gefloten Eredivisiewedstrijden dit seizoen gaf Makkelie in totaal 34 keer geel, vier keer rood en legde hij de bal acht keer op de stip.

Feyenoord trapt zondagmiddag om 12:15 uur af in Enschede. Eerst speelt het aanstaande woensdag echter nog de kwartfinale van de KNVB Beker tegen sc Heerenveen. Eerder werd al bekend dat scheidsrechter Siemen Mulder die wedstrijd onder zijn hoede zal nemen.

Lees meer over
ajax FC Groningen sc Heerenveen Kevin Diks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties