Ochtendjournaal: Linssen als spits en Bijlow in Oranje

Ochtendjournaal: Linssen als spits en Bijlow in Oranje

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. Daags na de 5-0 overwinning op Willem II zet FR12.nl in de rubriek het Ochtendjournaal op een rijtje wat er in de landelijke ochtendkranten over de club geschreven wordt.

Het Algemeen Dagblad zag Bryan Linssen zondagmiddag opnieuw zijn waarde bewijzen. 'Gelegenheidsspits rendeert zo goed bij Feyenoord, dat hij drie echte puntspelers tot reserverollen veroordeelt'. De verwachting van de krant is dat Dick Advocaat dit ook niet snel zal veranderen, ook niet in de komende vier (!) uitwedstrijden. 'Linssen is niet per se een speler van de kleine ruimte, ook buiten De Kuip zou hij met zijn werklust en loopvermogen van waarde moeten kunnen zijn.'

Ook De Telegraaf lichtte één speler specifiek uit, al was dat een speler die tijdens de wedstrijd zelf weinig te doen kreeg. 'In de schaduw van de 5-0 zege op Willem II ging de rentree van Feyenoord-doelman Justin Bijlow bijna onopgemerkt voorbij', begon de krant. Meer dan Feyenoord ging het echter over het Nederlands elftal. De keeper was eindelijk geselecteerd door bondscoach Frank de Boer toen hij het weekend voor de interlandbreak zijn blessure opliep. 'Volgende maand komt Oranje weer bijeen. Precies genoeg tijd voor de 23-jarige Feyenoorder om zijn vorm te tonen', aldus de krant.

Lees meer over
De Kuip Willem II Justin Bijlow Dick Advocaat Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties