''Hij heeft mijn familie heel veel geholpen en dat doet hij nog steeds''

zondag 14 februari 2021 10:00 30.085 keer bekeken 61 reacties Pro Shots

Željko Petrović is nog maar net vertrokken uit De Kuip of hij keert alweer terug, nu als trainer van Willem II. Vandaag staat de wedstrijd Feyenoord - Willem II op het programma, een wedstrijd die voor beide partijen van groot belang is: aanhaken bij de top voor Feyenoord, een stap zetten om de degradatieplekken te verlaten voor Willem II. Petrović: "Het is zo'n raar gevoel dat je tegen Dick Advocaat gaat spelen, dat had ik nooit verwacht in mijn leven."

"Voor mij is het niet leuk, het is lastig omdat ik hem alles gun. Maar wij zitten in een moeilijkere positie dan Feyenoord", zo vertelt Petrović voor de camera van Studio Sport. De opstelling zal voor hem geen verrassingen kennen. "Ik denk dat het zo wordt als de laatste wedstrijd: Linssen, Haps, Berghuis, Toornstra, Fer, Diemers, Malacia, Botteghin, Senesi en Geertruida. De enige die er in kan gaan komen is Kökçü."

Petrović kijkt kort terug op zijn tijd bij Feyenoord. "Ik heb één man waarmee ik daar heb gewerkt (stilte) en altijd moet bedanken... dokter Casper." Geëmotioneerd: "Hij heeft mijn familie heel veel geholpen en dat doet hij nog steeds." Petrović klinkt daarna bijna verontschuldigend. "Soms ga je lachen, soms ga je huilen; ik ben ook zo'n type mens." Dat maakt de wedstrijd van vandaag alleen maar meer bijzonder. "Mooi om daar te zijn."

Gerelateerd nieuws
61 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 420 mensen actief, waarvan 193 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved