Petrović: ''Gek gevoel om voor het eerst tegen hem te spelen''

Petrović: ''Gek gevoel om voor het eerst tegen hem te spelen''

Feyenoord neemt het zondag op tegen Willem II in De Kuip. Bij de tegenstander van zondag staan diverse oud-Feyenoorders onder contract. Zeljko Petrović is sinds kort overgestapt van de Rotterdamse club naar de Tilburgers en heeft een gek gevoel in aanloop naar het duel.

"Het is echt raar omdat je ook tegen een team van Dick speelt en niet alleen tegen Feyenoord", zegt de oud-Feyenoorder in gesprek met ESPN. "Iedereen kijkt er naar uit en ik ook. Een gek gevoel om voor het eerst tegen hem te spelen."

Petrović is lovend over Advocaat, aan wie hij veel te danken heeft. "Voor Dick sta ik altijd klaar, hij weet hoe ik ben en ik weet hoe hij is. Als hij me belt en zegt dat ik morgen ergens naartoe moet komen, dan ga ik meteen. Ik vraag niet wat ik wil verdienen of iets dergelijks, dat is niet belangrijk."

Ook de huidige trainer van Feyenoord is lovend. "Toen hij gedag kwam zegen nadat zijn overstap naar Willem II bekend was, zag ik wel de echte Petrovic. Hij werd heel emotioneel naar John, Cor en de andere mensen. Dan zie je de echtheid van die man, dat vond ik mooi. Ik ging mee in de emotie en was niet de enige."

Lees meer over
De Kuip Willem II Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties