Botteghin: ''Ik denk dat dit niet helemaal klopt''

Botteghin: ''Ik denk dat dit niet helemaal klopt''

Eric Botteghin startte tegen PSV ten koste van Uros Spajic in de basis tegen PSV en speelde een uitstekende wedstrijd. De geruchten dat dat op voorspraak van de spelers gebeurde ontkent de verdediger. ​"Ik denk dat dit niet helemaal klopt."

"De trainer is de baas en hij bepaalt. Dat komt niet van de spelers. Maar als je speelt, vooral in mooie wedstrijden tegen PSV, ben je daar natuurlijk erg blij mee", aldus Botteghin tegenover RTV Rijnmond. De verdediger zal zondag in de thuiswedstrijd tegen Willem II waarschijnlijk wederom in de basis starten.

Het zal een weerzien worden met onder andere oud-Feyenoorder Sven van Beek en de voormalige assistent-trainer van Feyenoord, Zeljko Petrovic, die nu trainer van de Tilburgers is. "Ja dat is natuurlijk wel een beetje raar, maar het is wel leuk om hen weer te zien op het veld." Petrovic kent de Rotterdammers natuurlijk door en door. "Ja dat klopt, maar onze trainer weet ook hoe hij werkt dus dat kan ook een voordeel zijn."

Lees meer over
PSV Willem II Sven van Beek Eric Botteghin Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties