Botteghin: ''Ik denk dat dit niet helemaal klopt''

vrijdag 12 februari 2021 14:48 58.355 keer bekeken 103 reacties Pro Shots

Eric Botteghin startte tegen PSV ten koste van Uros Spajic in de basis tegen PSV en speelde een uitstekende wedstrijd. De geruchten dat dat op voorspraak van de spelers gebeurde ontkent de verdediger. ​"Ik denk dat dit niet helemaal klopt."

"De trainer is de baas en hij bepaalt. Dat komt niet van de spelers. Maar als je speelt, vooral in mooie wedstrijden tegen PSV, ben je daar natuurlijk erg blij mee", aldus Botteghin tegenover RTV Rijnmond. De verdediger zal zondag in de thuiswedstrijd tegen Willem II waarschijnlijk wederom in de basis starten. 

Het zal een weerzien worden met onder andere oud-Feyenoorder Sven van Beek en de voormalige assistent-trainer van Feyenoord, Zeljko Petrovic, die nu trainer van de Tilburgers is. "Ja dat is natuurlijk wel een beetje raar, maar het is wel leuk om hen weer te zien op het veld." Petrovic kent de Rotterdammers natuurlijk door en door. "Ja dat klopt, maar onze trainer weet ook hoe hij werkt dus dat kan ook een voordeel zijn."

Gerelateerd nieuws
103 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 37 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 396 mensen actief, waarvan 163 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved