''Dan hadden wij daar voordeel van gehad in De Kuip''

''Dan hadden wij daar voordeel van gehad in De Kuip''

Feyenoord staat zondag fris aan de aftrap tegen Willem II. De Rotterdammers kwamen afgelopen weekend niet in actie en ook voor vanavond is het duel afgelast vanwege het weer. Willem II-spits Vangelis Pavlidis baalt dat de ploeg van Dick Advocaat niet in actie hoeft te komen.

''Dat was mooi geweest, met verlengingen liefst”, reageert Pavlidis in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Dan hadden wij daar zondag voordeel van gehad in de Kuip. Maar oké, jammer.'' De spits weet nog niet of de nieuwe coach Zeljko Petrovic in een 4-4-2 of een 4-3-3 systeem gaat spelen in De Kuip.

Pavlidis heeft wel direct een klik met de oud-assistent-trainer van de Rotterdammers. ''Hij komt van de Balkan, net als ik. We spreken niet dezelfde taal, maar komen wel uit dezelfde cultuur. En hebben het orthodox christelijk geloof als achtergrond. Dan heb je snel een klik natuurlijk. En ik hou ook van de pittige trainingen van hem. Want ik ben wel een trainingsbeest.''

sc Heerenveen - Feyenoord afgelast
Heerenveen-trainer Johnny Jansen heeft er alle begrip voor dat het duel niet doorgaat, zo vertelt hij in gesprek met ESPN. "Ik vind het wel heel jammer. Dan gaat het niet door, wat naar mijn idee ook wel volkomen terecht is. Gisteren ben ik hier al op het veld geweest. Toen leek het net alsof je op landijs aan het lopen was. Het is misschien wel ietsjes beter geworden, maar het is wel een goede keuze. Het is te gevaarlijk."

Lees meer over
De Kuip Willem II sc Heerenveen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties