Kuyt aan de slag als analist bij Ziggo Sport

Kuyt aan de slag als analist bij Ziggo Sport

Dirk Kuyt heeft vorige week bekend gemaakt te stoppen bij Feyenoord. De oud-voetballer hoopt aankomende zomer elders aan de slag te kunnen gaan als hoofdtrainer van een club. De Katwijker heeft tot die tijd een nieuwe uitdaging gevonden.

Kuyt gaat de rest van het seizoen regelmatig en exclusief te zien zijn bij Ziggo Sport. Kuyt zal de komende weken veelvuldig zijn opwachting maken als analist bij de wedstrijden uit het Europese topvoetbal en dan met name bij wedstrijden uit de Engelse Premier League.

''De afgelopen weken ben ik al vaker te gast geweest bij Ziggo Sport en dat is mij goed bevallen. Ik vind het leuk om de competities waarin ik zelf actief ben geweest zoals de Premier League en de UEFA Champions League vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat maakt het extra boeiend.''

Ook gaat de oud-Feyenoorder aanschuiven in het door Jack van Gelder gepresenteerde voetbalpraatprogramma Rondo waarin ook Ruud Gullit en Marco van Basten te gast zijn. Rondo wordt iedere zondag om 19:50 uur uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal en is daarna terug te bekijken op het YouTube-kanaal.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties