Kein Geloel: ''Met dank aan Stam revanche op Heerenveen''

Kein Geloel: ''Met dank aan Stam revanche op Heerenveen''

Geen voetbal dit weekend. En de vraag is of dat nou zo erg was. Want in een sneeuwstorm een uitwedstrijd spelen in Groningen; er zijn fraaiere omstandigheden te bedenken om een lastige uitpot winnend af te sluiten.

Geen wedstrijd dus, maar toch gebeurde er genoeg in en rond de Kuip. Frank Arnesen - die een veertig minuten lang interview gaf aan zijn eigen Feyenoord TV - heeft Dirk Kuyt verteld dat een hoofdtrainerschap er voorlopig niet in zit, Jordy Wehrmann gaat hopelijk nog een paar maanden knallen in Zwitserland en Koen Stam volgt Željko Petrovic op als assistent. Positief: in tegenstelling tot het huidige trainersgilde houdt Stam zich wél serieus bezig met modernere technologieën als video-analyses.

Tot slot kijken we in de 189ste aflevering van Kein Geloel vooruit naar een bekerwedstrijd in Heerenveen en waarom we juist nu de charme van semi-Europese bekeravondjes zo geweldig missen. En dan komt er zondag als toetje van wat hopelijk een productief weekje gaat worden, een enorme delegatie oud-Feyenoorders op bezoek in de Kuip, genaamd Willem II. Laat de bal maar weer rollen.

Kein Geloel · #KG189 - "Met dank aan Stam nemen we revanche op Heerenveen"

Lees meer over
De Kuip Willem II Jordy Wehrmann FC Groningen sc Heerenveen Dirk Kuyt Kein Geloel Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties