Kein Geloel: ''Met dank aan Stam revanche op Heerenveen''

dinsdag 9 februari 2021 08:28 53.910 keer bekeken 100 reacties Pro Shots

Geen voetbal dit weekend. En de vraag is of dat nou zo erg was. Want in een sneeuwstorm een uitwedstrijd spelen in Groningen; er zijn fraaiere omstandigheden te bedenken om een lastige uitpot winnend af te sluiten. 

Geen wedstrijd dus, maar toch gebeurde er genoeg in en rond de Kuip. Frank Arnesen - die een veertig minuten lang interview gaf aan zijn eigen Feyenoord TV - heeft Dirk Kuyt verteld dat een hoofdtrainerschap er voorlopig niet in zit, Jordy Wehrmann gaat hopelijk nog een paar maanden knallen in Zwitserland en Koen Stam volgt Željko Petrovic op als assistent. Positief: in tegenstelling tot het huidige trainersgilde houdt Stam zich wél serieus bezig met modernere technologieën als video-analyses. 

Tot slot kijken we in de 189ste aflevering van Kein Geloel vooruit naar een bekerwedstrijd in Heerenveen en waarom we juist nu de charme van semi-Europese bekeravondjes zo geweldig missen. En dan komt er zondag als toetje van wat hopelijk een productief weekje gaat worden, een enorme delegatie oud-Feyenoorders op bezoek in de Kuip, genaamd Willem II. Laat de bal maar weer rollen.

Gerelateerd nieuws
100 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 651 mensen actief, waarvan 214 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved