''Enige positie waar nog over gedubd wordt is óf Haps óf Sinisterra''

''Enige positie waar nog over gedubd wordt is óf Haps óf Sinisterra''

Feyenoord beleeft een vrij aparte voorbereiding op de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen van aanstaande donderdag. De weersomstandigheden laten normaal trainen niet toe volgens Feyenoord watcher Sinclair Bischop. "Bij Feyenoord is de training vandaag niet doorgegaan. Daar hebben ze digitaal getraind."

"Alle spelers hebben ingezoomd en thuis hun trainingen gedaan. Feyenoord hoopt dat er morgen wel op een kunstgrasveld getraind kan worden in Rotterdam", aldus Bischop bij FC Rijnmond. "In Heerenveen schijnen de omstandigheden op dit moment wel goed te zijn, die hebben vandaag wel kunnen trainen. Feyenoord zal wel wat minder fit aan de aftrap verschijnen dan de tegenstander. Feyenoord heeft zich niet optimaal kunnen voorbereiden, gisteren hebben ze ook niet kunnen trainen."

Feyenoord speelde onlangs misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen en dat leverde een dikverdiende 3-0 nederlaag op, vooral ook omdat middenvelder Joey Veerman van Heerenveen constant zelf mocht bepalen wat hij deed op het veld. Normaal gesproken zal dat donderdag niet weer het geval zijn. Daarnaast is de selectie sinds de thuiswedstrijd tegen PSV blessurevrij gebleven. Bischop: "Iedereen is er weer bij. Zelfs Kökcü zit weer bij de selectie en zou eventueel kunnen spelen, maar ik verwacht niet dat hij in de basis begint. De enige positie waar nog over gedubd wordt is óf Haps óf Sinisterra, maar voor de rest gewoon alle andere poppetjes die ook tegen PSV speelden. Natuurlijk is Feyenoord gewaarschuwd en moet je Joey Veerman uit de wedstrijd halen, daar zal extra op gehamerd worden. Maar ze hebben nog wel een aantal aardige spelers rondlopen."

Voor Feyenoord is de beker op dit moment de hoofdzaak volgens Bischop. "Ja, absoluut. Als je dit jaar derde wordt ga je de Conference League in en dat is 'het meest ongunstige' Europese toernooi. Dat wil je niet. Natuurlijk kan Feyenoord nog tweede worden, want slechts vijf punten achter op PSV, maar dit is de snelste weg. Met een thuiswedstrijd in de halve finale."

Lees meer over
PSV Ridgeciano Haps Luis Sinisterra sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties