Pot: ''Advocaat zal het gemis niet zo groot vinden''

Pot: ''Advocaat zal het gemis niet zo groot vinden''

Cor Pot is de komende weken afwezig bij Feyenoord om volledig te kunnen herstellen van een dubbele longembolie. De was even schrikken voor de huidige assistent-trainer van Dick Advocaat, die kampte met diverse klachten.

"Ik was een week lang kortademig'', vertelt Pot in gesprek met RTV Rijnmond. ''Als ik een trap opliep dan was ik heel erg vermoeid. Dat is zich verder gaan ontwikkelen. Op een gegeven moment zit ik in de auto en kreeg ik pijn bij mijn rug. Toen heb ik de auto stilgezet, de dokters gebeld en toen werd ik geadviseerd om naar de spoedeisende hulp te gaan.''

Pot liep gelukkig niet te lang door met zijn klachten en kon direct geholpen worden, waardoor hij snel kan herstellen. ''Zo is het in gang gezet. Toen kwam eruit dat ik een dubbele longembolie had. Het is gevaarlijk en kan andere consequenties hebben. Ik ben ervan overtuigd dat ik op redelijke termijn terug ben op het veld."

Advocaat moet het dus voorlopig doen zonder Pot. "We hebben nog iedere dag contact met elkaar. Maar John de Wolf is ook een geweldige jongen voor hem. Dan heb je nog Khalid Benlahsen en Koen Stam komt er nog bij. Een moderne jongen. Dat is ook goed voor Dick. Als het nodig is, praten we en komt hij langs. Hij zal het gemis niet zo groot vinden. Hij gaat zijn eigen gang en dat doet hij heel goed."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties