Toch twijfels of bekerwedstrijd kan doorgaan (update)

Toch twijfels of bekerwedstrijd kan doorgaan (update)

De KNVB heeft twee duels in de Keuken Kampioen Divisie van maandagavond afgelast. Door de sneeuwval en de vorst zijn de velden onbespeelbaar en gaan de wedstrijden tussen Jong FC Utrecht - FC Dordrecht en Jong Ajax - SC Cambuur niet door.

De voetbalbond laat tegenover de NOS ook weten dat de verwachting is dat de bekerwedstrijden deze week wel doorgaan. Er is elke dag contact met de betrokken clubs over hoe de velden erbij liggen, benadrukt de KNVB. De kwartfinale staat donderdagavond op het programma. Feyenoord treft sc Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion.

Update | Bekerduel NEC - VVV-Venlo wel afgelast
De wedstrijd tussen NEC en VVV-Venlo van woensdag 10 februari wordt vanwege de aanhoudende sneeuwval en vorst afgelast. Er is onvoldoende tijd is om het veld van Stadion De Goffert, dat niet over veldverwarming beschikt, speelklaar te krijgen. De overige duels lijken wel door te gaan.

Update | SC Heerenveen verwacht dat wedstrijd doorgaat
Bij SC Heerenveen zijn ze druk bezig om het veld sneeuw vrij te maken. De voorbije dagen heeft de veldverwarming van het Abe Lenstra-stadion goed werk afgeleverd. De Friezen verwachten dan ook dat de bekerwedstrijd tegen Feyenoord gewoon kan doorgaan. Volgens Leeuwarder Courant is de voorbereiding wel anders dan normaal. SC Heerenveen heeft de afgelopen dagen getraind op kunstgras.

Update | Zeer strenge vorst kan roet in het eten gooien
Woensdag zijn er toch twijfels ontstaan of SC Heerenveen - Feyenoord wel kan doorgaan. Ondanks dat de veldverwarming in het Abe Lenstra Stadion op volle toeren draait kan de temperatuur nog zorgen dat de wedstrijd afgelast wordt. Gevaar is dat het smeltwater 's nachts toch weer bevriest.

Lees meer over
De Kuip NEC TOTO KNVB Beker FC Utrecht ajax sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties