''Dan zou ik 'm zeker halen, als ze de middelen hebben''

''Dan zou ik 'm zeker halen, als ze de middelen hebben''

Abdou Harroui beleeft een goed seizoen bij Sparta en vindt zelf dat hij toe is aan een stap hogerop. De middenvelder zou naar verluidt drie miljoen euro moeten kosten en volgens Sparta's technisch directeur Henk van Stee is die stap hogerop wellicht terecht. "Dat zou kunnen. Als ik Feyenoord zou zijn, dan zou ik 'm zeker halen als ze de financiële middelen zouden hebben."

"Ik vind hem niet het type speler voor Ajax, meer voor een Utrecht, een Feyenoord, AZ, Vitesse", aldus van Stee bij FC Rijnmond. "Vanwege zijn manier van spelen, waar ook heel veel kracht inzit, ik denk dat hij heel gevoelig is voor een bepaalde sfeer. Als De Kuip erachter gaat staan groeit zo'n jongen. Er zit natuurlijk heel veel rek in die jongen en bij die ploegen zou hij zich wel beter kunnen ontwikkelen. Hij moet nog een aantal dingen leren, maar met betere spelers word je ook beter."

Lees meer over
De Kuip Vitesse FC Utrecht ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties