Telegraaf: Svensson wil stap maken naar het buitenland

Telegraaf: Svensson wil stap maken naar het buitenland

Feyenoord heeft zich onlangs gemeld bij de zaakwaarnemer van Jonas Svensson. De 27-jarige verdediger van AZ is komende zomer transfervrij en de Rotterdammers hadden de hoop Svensson te overtuigen van een overstap naar De Kuip.

Volgens De Telegraaf heeft Svensson zijn voorkeur aangegeven voor een transfervrije stap naar het buitenland en kunnen technisch directeur Frank Arnesen en trainer Arne Slot de Noor dan ook uit het hoofd zetten.

Svensson en Feyenoord hebben met elkaar gesproken. AZ-trainer Pascal Jansen reageert op de vraag of de verdediger nu ook in de problemen komt. De Alkmaarders maken duidelijk dat er een verschil is tussen trainers en speler.

''Omdat een speler die een aflopend contract heeft vanaf 1 januari formeel in gesprek mag gaan met potentiële nieuwe werkgevers'', vertelt Jansen. ''Dat er in dit geval mogelijk wat sentiment bij komt kijken, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Zeker gezien de recente gebeurtenissen.''

Lees meer over
De Kuip Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties