Telegraaf: Svensson wil stap maken naar het buitenland

vrijdag 5 februari 2021 17:38 63.085 keer bekeken 185 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft zich onlangs gemeld bij de zaakwaarnemer van Jonas Svensson. De 27-jarige verdediger van AZ is komende zomer transfervrij en de Rotterdammers hadden de hoop Svensson te overtuigen van een overstap naar De Kuip.

Volgens De Telegraaf heeft Svensson zijn voorkeur aangegeven voor een transfervrije stap naar het buitenland en kunnen technisch directeur Frank Arnesen en trainer Arne Slot de Noor dan ook uit het hoofd zetten.

Svensson en Feyenoord hebben met elkaar gesproken. AZ-trainer Pascal Jansen reageert op de vraag of de verdediger nu ook in de problemen komt. De Alkmaarders maken duidelijk dat er een verschil is tussen trainers en speler.

''Omdat een speler die een aflopend contract heeft vanaf 1 januari formeel in gesprek mag gaan met potentiële nieuwe werkgevers'', vertelt Jansen. ''Dat er in dit geval mogelijk wat sentiment bij komt kijken, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Zeker gezien de recente gebeurtenissen.''

Gerelateerd nieuws
185 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 405 mensen actief, waarvan 175 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved