Narsingh over kritiek: ''Het doet wel wat met me''

Narsingh over kritiek: ''Het doet wel wat met me''

Luciano Narsingh wordt de rest van het seizoen verhuurd aan FC Twente. De periode bij Feyenoord was geen succes en de 30-jarige aanvaller hoopt zich bij zijn nieuwe club weer te laten zien. Narsingh heeft sinds zijn overstap naar de Rotterdammers veel kritiek te verwerken gehad en hoopt in Enschede de criticasters de mond te snoeren.

''Ik wil laten zien dat ik er nog ben. Dat ik het kán, weet ik zeker. Ik ben niet veranderd. Maar nu krijg ik het podium om het ook te laten zien'', vertelt Narsingh, die erkent dat kritiek wel wat met hem heeft gedaan, in gesprek met de NOS. ''Dat is ook Nederland, dat ze zo denken. Het doet wel wat met me. Ook ik krijg wel dingen mee, dat er geschreven wordt: komt Narsingh nog wel terug? Ik begrijp dat ook, omdat ze mij lang niet hebben gezien. Dus wil ik hier weer laten zien dat ik gevaarlijk kan zijn, assists kan geven."

Narsingh speelt zaterdag tegen zijn oude club PSV waar hij erg succesvol was. Had de aanvaller andere keuzes moeten maken in zijn carrière? "Je kan dingen niet plannen. Het loopt in het voetbal nou eenmaal zoals het loopt. Ik ben nu blij dat ik bij Twente zit en dat ik mij hier kan laten zien'', reageert de Feyenoord-huurling, die zijn oude vorm wil terugvinden. "Ik denk zelfs dat ik nu fitter ben, qua gewicht en vetmassa. Nu moet ik alleen nog wedstrijdfit worden. Ik wil weer goed spelen en belangrijk zijn."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties